Een site over je pony?

Natuurlijk vind jij je eigen pony of verzorgpaard helemaal geweldig! Je bent er zo blij mee dat je het liefste je hele familie op de hoogte wil brengen van de vorderingen van je lieve schat. Veel paardenliefhebbers zullen ook graag luisteren naar wat jij te vertellen hebt over paarden!

Je kan een mailtje met wat foto’s sturen en een tekstje, wat dan hopelijk aankomt bij de geadresseerde. Maar een mailtje verzenden met fotobestanden durft wel eens zijn bestemming te missen.   In plaats van het allemaal te verzenden, kan je net zo makkelijk je foto’s en tekst op een site zetten!
Je vrienden kunnen allemaal de site bezoeken en eerdere foto’s en berichten bekijken, zo vaak als ze maar willen.

‘Ja maar’, zal je zeggen: ‘Een eigen website maken is niet zomaar iets wat je even in een paar minuten doet!’

Zal ik je eens wat vertellen?

  • Jij kan het nu echt in een paar minuten! Helemaal zelf! Zonder kennis van allerlei programma’s en computertechnieken, snel en eenvoudig een eigen website maken.
  • Met bijvoorbeeld een fotoalbum erop van je paard!
  • Jij kan zelf een naam opgeven die makkelijk te vinden is door je vrienden.
  • Je krijgt toegang tot meer dan 200 creatieve sjablonen die het mogelijk maken om er een vormgeving aan te geven, geheel naar eigen wens en smaak!
  • Je kan zelfs een pagina aanmaken met de hele stamboom van jezelf of je paard 😉
  • Of wat dacht je van een dagboek, waarin je vertelt over allerlei dingen die jullie samen meemaken. Leuk om later nog eens na te lezen. Zo kunnen ook andere geïnteresseerden de vorderingen van bijvoorbeeld je training op de voet volgen.
  • Via een teller kan je zelf zien hoeveel mensen je site bezocht hebben.
Verder zijn er nog verschillende mogelijkheden die je op een heel eenvoudige manier kan toevoegen op je eigen site.
Wat dacht je van een fotoalbum, dat je kan doorbladeren als een echt boek?

Of een gastenboek, waar je de spontane reacties kan lezen van al je bezoekers.

Natuurlijk krijg je ook een eigen contactpagina die de bezoekers kunnen gebruiken om je een persoonlijk berichtje te sturen.
Je kan op je website zelfs je foto’s bewerken en er spelletjes van maken,
video-opnames delen en nog veel meer… Natuurlijk kan je de site gebruiken om op een goedkope manier je activiteiten met paarden te promoten. Of om er een familiesite van te maken, die je deelt met andere familieleden en vrienden.

Je kan de site zelfs makkelijk gebruiken als vakantieboek. Vanaf je vakantieadres kan je de thuisblijvers laten meegenieten van je avonturen.

Hoe dan ook, je kan het altijd eens vrijblijvend uitproberen.   Het bedrijf dat ons deze mogelijkheid aan heeft geboden is akkoord gegaan met een gratis proefperiode van 30 dagen!

Er zijn verder geen verplichtingen. Dus na de proefperiode kan je de site laten stoppen of juist verder zetten. Aan jou de keuze. Ook al heb je al een eigen website, ik zou het zeker eens uitproberen. De dingen die allemaal mogelijk zijn zullen je zeker inspireren 😉
Makkelijk en snel een eigen website over jezelf en je pony of paard?


Wil je meer lezen? Klik dan op de volgende link
LEES MEER